Doorstarters

Tijdje niet gespeeld, de draad weer oppakken maar liever geen gewone gitaarlessen? Maak een vliegende herstart met Gitaar voor Doorstarters. Niet wegsuffen in de schoolbanken maar voltanken met hoogoctaan riffs en vette akkoorden en meteen weer plankgas vooruit. Jouw techniek krijgt een flinke onderhoudsbeurt, waarna je vingers weer over de toets vliegen en je in no time op je oude niveau zit - of nog een flink stuk hoger!

De pitstop - hoe gaat dat?

Als doorstarter moet je zo snel mogelijk weer verder. De pitstop bestaat uit zes onderhoudsbeurten. Het technisch team gaat precies na, wat jij nodig hebt om weer vol aan de bak te kunnen en de koppositie terug te pakken. Hiervoor wordt een concreet onderhoudsplan opgesteld, dat volgens een strak schema wordt uitgevoerd.

Ter afsluiting van de pitstop volgt een lekker pittige opdracht om alles nog eens goed te testen. Dit kan een nummer, een solo of een andere uitdaging betreffen, waarmee je laat zien er helemaal klaar voor te zijn. Indien mogelijk sluiten we de pitstop af met een optreden voor publiek.

Vragen?

Bel of mail voor antwoord op jouw vragen: contactinfo.